Ua pau ka hoʻokūkū kiʻi kiʻi ʻo Shandong kingoro machinery 2021

I mea e hoʻonui ai i ke ola moʻomeheu ʻoihana a hoʻomaikaʻi i ka hapa nui o nā limahana, ua hoʻokumu ʻo Shandong kingoro i ka hoʻokūkū kiʻi kiʻi 2021 me ke kumumanaʻo o "Discovering the Beauty Around Us" i ʻAukake.

6121bc9988515

Mai ka hoʻomaka ʻana o ka hoʻokūkū, ʻoi aku ma mua o 140 mau helu i loaʻa.Nui nā hana i nā kumuhana, kokoke i ka hana a me ke ola, ikaika i ka hoʻopiʻi, nā kumuhana hana koʻikoʻi, a loaʻa nā hopena hoʻolaha maikaʻi.

I ka hopena, ua koho nā luna kānāwai ʻoihana i nā hana lanakila o ka hoʻokūkū ma muli o ka loiloi piha ʻana o ke kumumanaʻo, ka ʻike hou ʻana, ka pae maikaʻi, a me nā mea ʻē aʻe, a me ke koho balota lehulehu WeChat!

6121bc98b6599

Ma ke kakahiaka o ʻAukake 20th, ua hāʻawi ʻo Ms. Liu Qinghua, Luna Hoʻokele Waiwai Hui, i nā makana i ka poʻe lanakila o kēia hanana.

He mea hana ʻoihana ʻo Shandong kingoro i ka wahie biomassmea hoolele, nā mea hana pellet fertilizer a me nā lako hānai.Ua paʻa i ka hāʻawi ʻana i nā mea kūʻai aku i nā pūʻulu piha o nā lako a me nā hoʻonohonoho piha o nā papahana e like me ka biomass crushing, crushing, drying, molding, cooling, and packaging., Ma ka pane ʻana i nā pono like ʻole o nā mea kūʻai aku, e hāʻawi i nā mea kūʻai aku i nā loiloi pilikia o ka ʻoihana, a hoʻokō i ka hoʻonohonoho ʻana a me ka hoʻolālā ʻana e pili ana i ka wahi kanu o ka mea kūʻai.

Hoʻolohe ka hui i ka hoʻomaʻamaʻa limahana a me ka hana moʻomeheu, mālama mau i nā hana moʻomeheu e kōkua i nā limahana e ulu, a hoʻoikaika e kūkulu i kahi ʻoihana maʻamau, democratic, ʻano hou a ʻoluʻolu.

6121bc9b07634

6121bc9a54627 6121bc9c0061e


Ka manawa hoʻouna: Sep-06-2021

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou