E hoʻopuka ke aupuni UK i ka hoʻolālā biomass hou i 2022

Ua hoʻolaha ke aupuni UK ma ʻOkakopa 15 i kona manaʻo e hoʻopuka i kahi hoʻolālā biomass hou ma 2022. Ua hoʻokipa ka UK Renewable Energy Association i ka hoʻolaha, me ka hoʻoikaika ʻana he mea nui ka bioenergy i ka hoʻololi hou ʻana.

uk

ʻO ka UK Department for Business, Energy and Industrial Strategy i hoʻokō i ka hoʻomohala ʻana i kahi hoʻolālā bioenergy hou i kāna pane ʻana i ke Kōmike o ka Climate Change's 2020 holomua holomua, i paʻi ʻia ma Iune.Hōʻike ka hōʻike CCC i ka holomua i ka hōʻemi ʻana i nā hoʻokuʻu ʻana o UK a loiloi i ka hana hoʻēmi ʻana i ke aniau a ke aupuni.

I loko o kāna hōʻike holomua, ua kāhea ka CCC i ka hoʻolālā bioenergy UK e hōʻoluʻolu ʻia e like me nā ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka hoʻokele, ka nānā ʻana a me ka hoʻohana maikaʻi ʻana mai ka CCC's 2018 biomass report a me 2020 hōʻike hoʻohana ʻāina.Ua ʻōlelo ka CCC i ka hoʻolālā hou ʻana e pono e komo i ka noʻonoʻo ʻana i ka hoʻohana maikaʻi ʻana o ka biomass a me nā waiwai ʻōpala ma o 2050, me ka lāʻau i ke kūkulu ʻana a me ka bioeconomy ākea;ke kuleana o ka hopu kalapona a me ka mālama ʻana (CCS) a me nā koi no ka mākaukau CCS, me nā lā maopopo no ka wā e pono ai e hoʻohui ʻia ʻo CCS ma nā wahi biomass a me nā ʻōpala;ʻO ke aupuni UK a me ka honua ma luna o nā meaʻai biomass;nā papahana kākoʻo, me ka wehe ʻana a me ka hoʻopaʻa ʻana i ka carbon dioxide;nā biofuels a me ka hana UK o nā meaʻai biomass.

Ma kāna pane ʻana, ua ʻōlelo ka BEIS e manaʻo e hoʻopuka i kahi hoʻolālā biomass hou i ka makahiki 2022. Manaʻo ʻia kēlā hoʻolālā hou e kūkulu ʻia ma ka hoʻolālā bioenergy UK 2012 a e manaʻo e hui pū i nā keʻena he nui nona nā kulekele no ka net zero e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka biomass hoʻomau. .Ua ʻōlelo pū ka BEIS e noʻonoʻo ʻo ia i nā ʻōlelo aʻoaʻo a ka CCC i ka wā e hoʻomohala ai i ka hoʻolālā hou ʻana a hoʻonohonoho i nā kikoʻī hou aku i kāna pepa keʻokeʻo ikehu.Manaʻo ʻia e hoʻokuʻu ʻia kahi hōʻano holomua i ka makahiki aʻe.Eia kekahi, ua ʻōlelo ka BEIS e hoʻomaka i kahi kāhea no nā hōʻike e pili ana i nā ʻōnaehana kākoʻo hoʻoneʻe ʻana i ke kinoea greenhouse (GGR) ma hope o kēia makahiki e ʻimi ai i nā koho lōʻihi a pōkole no GGR, me ka bioenergy me ka hopu kalapona a me ka mālama ʻana (BECCS). .

komite-no-hoololi-climate

"ʻIke mākou i ka pane a ke Aupuni i ka hōʻike a ka CCC a mahalo nui i ka manaʻo hou o ke aupuni e hāʻawi i kahi hoʻolālā Bioenergy i hoʻoponopono hou ʻia no UK, e like me ka ʻōlelo a ke komite no ka hoʻololi ʻana i ke aniau a me ke kūkulu ʻana i ka ʻoihana Bioenergy Strategy i alakaʻi ʻia e REA. i paʻi ʻia i ka makahiki i hala, "wahi a Nina Skorupska, ka luna nui o ka REA.

Wahi a ka REA, pono ka bioenergy i ka hoʻololi hou ʻana.Ua ʻōlelo ka hui he ʻokoʻa ka hana o ka bioenergy, e hāʻawi ana i kahi hopena wikiwiki a kūpono hoʻi i ka decarbonization o ka wela a me ka lawe ʻana, ʻoiai e hāʻawi ana i ka mana hou e hiki ai ke palekana i ka ikehu.Inā hana mau ʻia, manaʻo ka REA hiki i ka bioenergy ke hoʻokō i ka 16 pakeneka o ka ikehu mua i hoʻolako ʻia e 2032 a ʻōlelo ʻo ia ʻaʻole e hoʻokō ʻo UK i kāna pahuhopu net-zero me ka ʻole.


Ka manawa hoʻouna: Oct-23-2020

E hoʻouna i kāu leka iā mākou:

E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou